Sukujuhla Kiipulassa

Oikeastaan tämä ei ole juhla ollenkaan, vaikka se sillä nimellä perinteisesti kulkee, vaan TAPAHTUMA kaikenikäisille Olkinuorille. Olemme tälle lauantaipäivälle kasanneet erilaista ohjelmaa ja aktiviteettiä niin, että lapsiperheet, keski-ikäiset ja kokeneimmatkin varmasti löytävät mielenkiintoista kuultavaa tai tehtävää:

  • junioriparkki kaikille alle 12 vuotiaille, eri ikäisille omat ryhmänsä
  • bändi muusikoille, oma soitin mukaan, tutustumista kanteleeseen, yhteisesitys finaalissa
  • sukupuu ja oma oksanne siinä, Olkinuorien sukututkimus ja oma roolimme
  • Olkinuorien pitäjien kansallispuvut ja niiden valmistus, mannekiiniesitys finaalissa
  • yrittäjille ja liike-elämään pyrkiville ja siellä jo oleville verkostoitumis- ja keskustelutilaisuus ja iltapäivällä harrastuksesta ammatiksi juttuja
  • tarinanurkka, jossa mielenkiintoisia Olkinuora-tarinoita, voit myös kertoa omasi

Virallinen osuus alkaa klo 10:00,  jonka jälkeen jakaannumme pienryhmiin. Sil-loin voi pysyä yhdessä ryhmässä tai käydä kuuntelemassa useampaa ja vaihtaa sitten ryhmiä iltapäivällä. Varmasti löydät paljon mielenkiintoista seurattavaa. Tilaisuus loppuu yhteenvedon päätteeksi  klo 16:30.

Osallistumalla Sinulla on mahdollisuus tavata vanhoja tuttuja, tavata uusia ja ennen kaikkea olet edesauttamassa sukututkimusta, joka on seuramme tärkein tehtävä.  Ilman omaa panostasi nimeäsi ja perhettäsi ei löydy suvun kunniakkailta oksilta. Tuo koko perheesi mukaan viihtymään ja ymmärtämään miksi mukana-olonne on niin tärkeää.

Koko tilaisuuden ohjelma on seuraava:

-         ilmoittautuminen ja sisääntulo - 9:30 -  10:00

-         virallinen osuus ja sukukokous - 10:01 – 10:45

-         pienryhmät - 10:46 – 12:00

-         lounas - 12:01 – 13:00

-         pienryhmät, jatkuu - 13:01 – 14:15

-         yhteiskuva, arpajaiset ja kahvitauko - 14:31 – 15:15

-         yhteenveto ja finaali - 15:16 – 16:30

Kiipulassa voitte myös uusia tai kartuttaa sukutuotekokoelmaanne, eli tarjolla on viimeiset kappaleet sukukirjoja (uuta painosta ei oteta ennen uusittavaa versiota) sekä tietenkin suositut isännänviirit, pöytäviirit, lippalakit, fleecit,  modernisoidut  sukumukit ja uutuutena kansanmusiikki-CD. Samoin sukuvalokuvat kaikilta aikaisemmilta 16 kokouskerralta vuodesta 1982  lähtien ovat näytteillä.

Ja sitten vielä, jos arpajaisiin löytyy sopivaa arvottavaa niin lahjoituksia otetaan vastaan. Tarkoitus on arpoa vähintäänkin  kymmenkunta arvopalkintoa.  Jos Sinulla on tähän mainio idea/tuote, ota yhteyttä Marketta Tukiaiseen 050-3682611.

Ajatelkaa; koko tämän tapahtuman hinta tarjoiluneen on vain €36 per henkilö ja  2-12 vuotiaat €15.

Paikalle voi saapua myös jo edellisenä iltana. Kiipula tarjoaa huoneen ja aamiai-sen hintaan €75 (yhden), €45 (kahden), €40 (kolmen hengen huoneessa) per henki-lö. Neljän hengen perhehuoneen hinta on yhteensä €120.  Kiipulan koulutuskeskus sijaitsee Janakkalan Turengissa Hämeenlinnan eteleläpuolella.

Upea paikka. Koulutuskeskuksen sivuilta  www.kiipula.fi löytyy lisää tietoa, katso myös liitteenä oleva ajo-ohje. Yöpymisvaraukset suoraan Kiipulasta Majoitus Oralasta puh. 040-456 3060.

Koko joukolla ja kaikilla sukupolvilla mukaan, nyt tempaisee Olkinarut!!! Ei muuta kuin ilmoittautumaan maksamalla maksu Olkinuoran sukuseuran Nordean tilille FI 59 1154 3500 1063 11.  Tärkeää on, että viitekenttään tulee lasten luku-määrät ja iät. Maksu viimeistään 16.5.2014. Kiitos.

Tervetuloa ennätysjoukolla! Tuplataanko viimekertainen osanottajamäärä!?!

Näkemisiin kesäkuussa.

Jussi Olkinuora

Sukuseuran puheenjohtaja

0400-422500, olkinuora.jussi@gmail.com