Kiipula 2014

7.6.2014 pidimme sukukokouksemme Kiipulassa, Turengissa. Kuten etusivun kuvasta näkyy, paikalla oli satakunta Olkinuoriin tavalla tai toisella kytköksissä olevaa henkilöä. Erona aikaisempiin kokouksiin oli varmastikin huomattavasti nuorempi keski-ikä, pelkästään lapsiparkissa oli kymmenen junioria. Heillä oli todella hauskaa Turenkilaisten tyttöjen mainiossa ohjauksessa.

Varsinaisen kokouksen lisäksi tilaisuudessa oli paljon pienryhmiä, joissa keskusteltiin sukupuusta Keijon johdolla, perehdyttiin Olkinuorien kotiseutujen kansallispukuihin Eeva-Liisan johdolla, Ilmari keskustelutti ryhmäänsä pienyrittämisestä, Jussin porukassa puhuttiin ulkomailla asumisesta, Sirpan kanssa valmisteltiin musiikkiesitystä, Matin nurkassa kuultiin mainioita tarinoita Olknuorista ja Hilkka haastoi keskusteluun teemasta naimisissa Olkinuoran kanssa! Tapahtumaa riitti ja palaute oli pääsääntöisesti hyvinkin positiivinen.  Kiipulasta paikkana pidettiin kovasti ja järjestäjienkin kannalta paikka toimi mainiosti erityisesti joustavuutensa vuoksi.

Osanottajat tuntuivat pitävän mahdollisuudesta keskustella ja tutustua sukulaisiin. Nuorison mukaan saaminen tuo lisää haasteita järjestäjille ja toivoisinkin kaikilta palautetta ja ideoita seuraavan kokouksen järjestämisessä. Se on mitä todennäköisimmin taas lauantaina ja 3.6.2017.

Jussi